Oyun Oynayarak Bitcoin Kazandıran Harika Sistem

Ya yok mu bir site hem oyun oynayalım eğlenelim hem de para kazanalım dediğinizi duyar gibiyim.

İşte size gerçekten oyun oynayarak bitcoin kazanabileceğiniz harika bir sistem.

Öncelikle siteye Buradan Üye Olunuz !!!

Site bir madencilik sitesi olup site içerisinde ki basit oyunları oynayarak kazım gücü elde ediyorsunuz. Kazandığınız kazım gücü 7 gün geçerli oluyor. Bu da sitenin devamlılığı için harika bir yöntem.

Şuan sitede 8 adet Çok basit herkesin bildiği çocukların bile oynayabileceği oyun var. Her bir oyunun ilk aşaması çok basit olup, ilerleyen seviyelerde çok küçük zorluk seviyesinde artış oluyor. Ancak en zorlu seviyesi dahi çok basit.



Oyunların şöyle bir güzelliği daha var. Örneğin bir oyunu verilen süre de bitiremediniz. Hiç üzülmeyin. Burada önemli olan oyunlardan alınan puanların bize kazım gücü olarak dönmesi. Yani oyunu kazanmak için 900 puan almanız lazım diyelim. Siz de 850 puan aldınız. Üzülmeyin. 850 kazım gücünüz hesabınıza eklendi. Yani oyunu kazanmak önemli değil önemli olan oyunu oynamak. Elbette kazanmak da önemli çünkü o zaman 850 yerine 900 kazım gücü kazanmış olacaktınız.

Sitede ayrıca süresiz kullanılabilecek kazım gücü veren makineler da var. Yani oyunlardan kazandığınız kazım gücü 7 gün sonra siliniyor demiştik. makineler ise süresiz kazım gücü sağlıyor size.

Ancak makinelerin verdiği kazım gücü maalesef ki düşük. Yani siz bir oyundan 900 puan alıyorken makinelerin en düşüğü size 1160 kazım gücü veriyor. Yani 2 oyun oynasanız daha çok kazım gücü elde etmiş oluyorsunuz. Ama burada karar sizin tabi ki.

Burada bir konuya daha açıklık getirelim. Oyunların zorluk seviyesi artıyor demiştik. Ancak bunun bir de güzel yönü var. Oyun en kolay anında 800 puan veriyorsa en zor seviyelerin de ( ki o da çok kolay) 1500 puan vermeye başlıyor.

Ayrıca sitenin kendi coini de mevcut. Site içerisinden bunu almanız mümkün.

Altta ki reklamdan siteye üye olabilirsiniz.




Şimdi gelin size site de yapmanız gereken püf noktaları anlatalım.

  • Oyunlara bakın ve sizin için daha çabuk bitirebileceğiniz 3-4 oyunu belirleyin ve sadece bunları oynayarak oyunların zorluk seviyesini artırın ve daha çok puan kazanın.
  • Tavsiyemiz oyun içi makinelerden almayınız !!!
  • Sitede mutlaka her gün oyun oynamaya çalışın. Zira 7 gün sonra silineceğinden gücünüzün zayıflamaması için bu çok önemli.
Not: Puanların 7 gün sonra silinmesi demek tüm gücünüzün sıfırlanması anlamına gelmiyor. Örneğin bir oyunda 1200 puan aldınız. Tam 7 gün sonra o saniye de o 1200 puan siliniyor. 








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder