Faucet Siteleri İle Coin Kazanma Yolları

Coin kazanmanın bir diğer yolu da Faucet siteleridir. Bu sitelerin kendine has kuralları bulunmakta. Örneğin bazıları 15 dakika da coin kazandırırken bazıları ise bu süreyi 1 saat olarak uygular.

Şimdi sizlere bu faucet sitelerinden bahsedeceğim. Ama öncelikle bahsedeceğim sitelerin ortak kullandığı wallet hesabından bahsetmek gerekecek. Coinpot, bizlere BTC, LTC, DOGE, DASH ve BTC Cash gibi coinlerin bir hesapta toplanmasını sağlayan güzel bir cüzdan sitesi. Öncelikle siteye
Buradan üye olun. Bu sitenin en güzel özelliklerinden birisi ise birazdan anlatacağım sitelerden kazandığımız coinlerin anında hesabımıza geçecek olması. Şimdi faucet sitelerimize başlayalım.

Bonus Bitcoin

Siteye Buradan üye olabilirsiniz. Siteye üye olurken mail adresi kısmına coinpot a kaydolduğunuz mail adresini yazmayı unutmayın. Böylece siteden kazandığınız BTC anında coinpot hesabınıza aktarılacaktır. Sitenin mantığı ise çok basit. 15 dakika da bir siteden claim yapmak. Hepsi bu. Şansınıza bağlı olarak 5.000 satoshi ye kadar kazanma imkanınız var.

Bit Fun 

Siteye Buradan üye olalım. Aynı şekilde buraya da coinpot mail adresini yazmayı unutmayın. Siteden belirli bir süre olmadan istediğiniz zaman girerek biriken satoshileri claim yapabilirsiniz. Ama size tavsiyem süreyi fazla uzatmamanız. Çünkü sistem bir süre sonra satoshilerin birikme hızını yavaşlatıyor. Yani sitede ne kadar aktif kalırsanız o kadar çok kazanırsınız.

Moon Dash

Siteye coinpot adresiniz ile Buradan üye olunuz. Siteden her 5 dakikada bir biriken Dash Coinleri claim yapabilirsiniz. Burada da yine ne kadar aktif olursanız kazanma oranınız o kadar artacaktır.

Moon Doge

Siteye coinpot adresiniz ile Buradan üye olalım. Sitede biriken Doge Coinlerimizi 5 dakika da bir claim yaparak kazanıyoruz. yine aynı şekilde ne kadar aktif olursak o kadar kazancımız artacaktır.

Moon Litecoin

Siteye coinpot mailimiz ile Buradan üye olalım. Biriken LTC lerimizi her 5 dakika da bir toplayarak coinpot hesabımızda biriktirelim. Unutmayalım ki sitelerde ne kadar kısa sürede toplama yaparsak o kadar kazancımız artacaktır. 

Freedogecoin

Piyasanın en güvenilir en sağlam sitelerinden birisi karşınızda. Siteye Buradan üye olunuz. Site bizlere her 1 saatte 1 kere claim hakkı tanıyor. Ama bu site diğerleri gibi değil. Buradan şansınıza bağlı olarak daha yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. Nasıl mı? Hemen anlatalım. Site de saatlik claim dışında multply alanından elinizdeki coinleri katlama imkanınız bulunmakta.

Sitenin sizden istediği Dogecoin wallet adresini ise coinpot a giriş yaparak Dogecoin sekmesine tıklayın. Daha sonra deposit dogecoin tıklayın. Açılan pencerede generate tıklayarak oluşan wallet adresiniz ile kayıt olabilirsiniz. Ayrıca bu wallet adresini diğer tüm Dogecoin sitelerinde kullanabilirsiniz. 

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim siteler tamamen güvenilir piyasanın en çok kullanılan faucet siteleridir. Bol kazançlar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder