Golden Farm ile Kazanç !!!

Merhaba arkadaşlar. Bu gün size piyasa da güven sağlamış sağlam bir kazanç sitesinden bahsedeceğim. Sitemiz Golden Farm, bir Rus sitesidir. Sitenin şuan 457 bin üzerinde üyesi bulunmakta.

Öncelikle siteye Buradan Üye Olunuz.

Site Rus sitesi olduğu için yazıları anlamakta zorluk çekerseniz eğer sağ üstten İngilizceye çevirebilir veya sağ tıklayıp direkt Türkçeye çevirebilirsiniz.
Şimdi gelelim sitenin mantığına.

Sitede bize verilen altın ile kuş alıyoruz ve bu kuşların yumurtalarını satarak kazanç elde ediyoruz. Sitede depo sorunu olmadığı için sürekli girme zorunluluğu da bulunmuyor. Sattığımız yumurtaların % 70 i tekrar tavuk almamız için gümüş hesabına, % 30 u ise çekim yapmamız için altına dönüşüyor.
Ayrıca sitede 10 ile 100 arasında günlük bonus da bulunmakta.
Sitede sahip olduğunuz hayvan sayısına göre günlük altın ve gümüş kazancınızı gösteren hesaplama aracı da yer almakta. İsterseniz orada almak istediğiniz hayvan sayısını girerek kazancınızı görebilirsiniz.

Yukarıdaki resimde siteden aldığım tutarları görebilirsiniz. Site ödemelerini Anında yapıyor.


Bunlar da sitenin bizlere ödeme yapacağı kanallar. Gördüğünüz gibi site çok çeşitli yollarla bizlere ödeme yapıyor. İşin en güzel yanı ise ödemeleri anında yapması.
Kazanmak istiyorsan durma sen de gel.

Buradan Üye Olabilirsiniz !!!


Kar her 10 dakikada bir!

1 yorum:

  1. Bende yıllardır öylesine oynuyordum. Yaklaşık 1 yıl önce dijital cüzdanıma para bile aktarabiliyordum. Fakat son zamanlarda "YETERSİZ ALTIN KREDİSİ" gibi bir hata veriyor ve para aktarımı yapamıyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? musti_1988_42@hotmail.com

    YanıtlaSil